Image

За нас

+6000 ПРОДУКТА

+6000 ПРОДУКТА

2000+ ПРОДУКТА НАЛИЧНИ НА СКЛАД

2000+ ПРОДУКТА НАЛИЧНИ НА СКЛАД

МЕЖДУНАРОДНА ДОСТАВКА

МЕЖДУНАРОДНА ДОСТАВКА

За нас

Ние сме на ваше разположение повече от 8 години.

IMAGINE s.c. е на пазара от 2013 г. като европейски доставчик на пълна гама резервни консумативи за принтери и копирни машини.

Като специализиран дистрибутор на мастила и тонери имаме отлични отношения с големи европейски контрагенти в тази област и можем да разчитаме на стабилни канали за доставки.

Нашите продукти

Трудно е да ни изненадате, защото разполагаме с материали за повечето от наличните печатащи устройства на водещи производители като Brother, HP, Epson, Samsung, Canon, Lexmark, Dell, Xerox, Panasonic, Oki, Konika Minolta, Kyocera, Ricoh, Sharp, Toshiba. Продуктите, които продаваме са винаги с най-високо качество. Всички предлагани от нас заместители имат сертификати за съответствие със съответните стандарти. Грижим се и за безопасността на поръчаните продукти. Ние гарантираме, че стоките ще бъдат доставени в пълен и ненарушен вид.

Нашия екип

IMAGINE s.c. те са предимно хора и целият ни бизнес зависи от тях. Благодарение на тяхната ангажираност и умения можем да предложим на нашите клиенти бързо и комплексно обслужване, дори и за най-взискателните. Независимо дали сте складов работник или продавач, вие сте част от екип, който заедно определя стандарта.

Image
контакт

Imagine s.c. Dominika Pamuła, Krzysztof Pamuła
Cholerzyn 501,
32-060 Liszki
NIP : 6772374005

REGON : 122797521

Информация
Tworzenie stron internetowych : www.intermikro.com