Image

Nieuws

Inkten en toners

Inkten en toners

Huidige gebeurtenissen

Huidige gebeurtenissen

Gespecialiseerde informatie

Gespecialiseerde informatie

Welke printer kiezen?

Wanneer u besluit een printer te kopen, moet u eerst de afdruktechnologie kiezen. De meest populaire op de markt zijn inkjetprinters en laserprinters. Een vergelijking van beide oplossingen wordt beschreven in Hoe kies ik een printer? gids.

Het is ook de moeite waard om de meer gedetailleerde handleidingen voor elke technologie te bekijken - Welke inkjetprinter? en welke laserprinter?

Als u voor het laatste kiest, moet u ook de juiste voorraden inslaan. In dit geval is het een toner voor een laserprinter, waarvan de aanschaf het oplossen van verschillende dilemma's met zich meebrengt.

Ten eerste, welke printertoner u moet kiezen - misschien doet u dit voor de eerste keer en vraagt u zich af hoe u de juiste toner voor uw printermodel kunt vinden.

Ten tweede, als je het tonerassortiment in de winkel hebt bekeken, is het je waarschijnlijk opgevallen dat veel fabrikanten tonervervangingen aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. Dit stelt eigenaren van printers voor een nog moeilijker dilemma: is het beter om een vervangende toner te kiezen of de originele?

Vervanging of origineel?

Printers zijn erg handige en soms onmisbare apparaten. Soms kan het echter lastig zijn om er verbruiksartikelen voor te kopen, vooral wanneer de gebruiker de prijs van de originele levering verifieert, die vaak vergelijkbaar is met de prijs die hij heeft betaald voor de printer waarvoor deze is bedoeld. In dit geval komen fabrikanten van veel goedkopere en vaak veel efficiëntere vervangingen te hulp.

Waarom zo'n groot verschil?

Hoe komt het dat een vervanging tot 80% goedkoper kan zijn dan het origineel? In tegenstelling tot wat misschien lijkt, gaat het niet om kwaliteit. En de algemene regel dat een goedkoper product een lagere kwaliteit betekent, is hier niet van toepassing. De prijs van originelen is hoog omdat fabrikanten enorme kosten maken voor marketing- en promotieactiviteiten.

En de vervangers? Vervangingen zijn meestal producten zonder het zogenaamde "merk", die niet op een speciale manier gepromoot hoeven te worden. Als de gebruiker niet geïnteresseerd is in een merkproduct en bovendien de kosten voor verbruiksartikelen wil verlagen, moet hij beslist vervangende producten kiezen die van dezelfde kwaliteit zijn als duurdere equivalenten.

Betaal niet te veel, bespaar en geniet van een geweldige afdruk. Herinneren:

  • de prijs van een vervanging is gemiddeld 80% lager dan de originele toner,
  • vervangingen onderscheiden zich door hun hogere efficiëntie,
  • onze vervangende inkten en toners hebben een garantie van 24 maanden,
  • onze vervangingen hebben dezelfde kwaliteit als het origineel.
CONTACT

Imagine s.c. Dominika Pamuła, Krzysztof Pamuła
Cholerzyn 501,
32-060 Liszki
Poland
NIP: 6772374005

REGON: 122797521

Tworzenie stron internetowych : www.intermikro.com